Hvem er jeg? / Min baggrund

1991 afsluttede jeg min uddannelse som psykolog fra Universitet Freiburg i Tyskland. Siden 1993 har jeg arbejdet i Danmark. I 2002 opnåede jeg dansk autorisation af psykolognævnet. Siden har jeg gennemført videreuddannelser og deltager regelmæssig på kurser for at kunne arbejde med den nyeste viden indenfor faget.

Januar 2003 åbnede jeg min praksis i Støvring. Ud over at arbejde med private klienter har jeg som rådgiver været tilknyttet Kræftens Bekæmpelse i Aalborg. Igennem flere perioder har jeg arbejdet i kommunale forløb med sygemeldte borgere.

1999 – 2002 Tværfaglig Smertecenter på Aalborg Sygehus: Målet med det psykologiske arbejde er at hjælpe patienterne til en bedre håndtering af deres fysiske begrænsninger og hjælp med følgeproblemer som depression, stress og angst. Som regel påvirker psykiske problemstillinger den oplevede smerteintensitet.

1993 – 1999 Ringkøbing Amts ambulante Alkoholbehandlingscenter: Centret henvendte sig til alle mennesker, der på den ene eller anden måde er berørt af alkoholmisbrug; det være sig som misbruger, pårørende eller arbejdspladser. Dette sker i erkendelse af, at omgivelserne har lige så meget behov for hjælp som en alkoholmisbruger.
1992 - 1993 stationær misbrugsbehandling på behandlingshjem i Tyskland
1992 Integration af indvandrere i Tyskland

Psykolog Praxis, v/Kurt Gehrlein, Autoriseret Cand. psych.  -   Jernbanegade 27 st. th. 9530 Støvring  -  Tlf. 25 36 26 71  -   gehrlein@mail.dk